Keltaisesta Huopasesta valmistumassa lapsen syyslakki ja lapaset. Mallit tämän syksyn ja muutaman vuoden takaisesta Novitasta.

1968001.jpg

Aikaisemmat huovutuskokeilut löytyvät vanhasta blogista, eikä sen jälkeen ole tullut muuta huovutettua juuri tehtyä. Nyt kuitenkin yritetään uudelleen. Edelliset huovutettavat tein niin, ettei huopuminen ollut kovin suurta, joten nämä ohjeen mukaan tehtävät lapaset tuntuvat valtavilta. Kuvassa oleva kappalekin riittäisi melkein jo lapsen puseron etukappaleeksi!

Jos jotakuta ihmetyttää lapasten muoto, se johtuu siitä, että teen kappaleen tasona, koska tarpeeksi suuria sukkapuikkoja ei ollut, enkä viitsinyt lyhyellä pyöröllä alkaa temppuilemaan magic loopin kanssa... (Muistelen joskus kuulleeni, että italialisittain lapaset tai sormikkaat tehtäisiin tasona...)

Syklaaminpunaisesta Tennesseestä on tulossa kesän tai syksyn Modassa ollut ribbipoolo, jonka etupuolella ribbineule muodostaa kuvion, mallin numeroa en juuri nyt muista.

1968006.jpg

Toinen hiha on kainalossa menossa, muut osat vasta suunnitteilla.

Nyt on jonkinasteinen ideaähky taas tulollaan, vähään aikaan sitä ei ole näkynytkään. Ideoiden puutteessa toteutuskin on ollut tauolla, joten jollain aikaa pitäisi nämä ja joitain muitakin juttuja saada alta pois... Viikonloppuna talletin netistä löytyvien kauniiden mallien linkkejä koneelle melkein kolme tuntia, luulisi niistä joksikin aikaa tekemistä löytyvän. Eilen löysin lisäksi kauniin puseron, siihen on langat mietinnässä, olisi mukava löytää jotain petroolin väristä. Vinkatkaa, jos satutte tietämään soveltuvan langan!